Lunch eller middag för små som stora sällskap. Vi erbjuder allt från en lunch i slottet till det extravaganta.  Fira någons födelsedag eller överraska era medarbetare med en sammankomst i en museal miljö, där allt glimmar i silver och guld. Kom med båt och vi möter upp med hästar och lakejer som tar er upp i vår vackra allé till slottet. Där väntar vår överhovmästare att välkomna er in i vår värld. En maskeradbal på slottet kanske, vår  slottsfru tar emot  i 1700-tals dräkt. Hos oss är allt möjligt i vår underbara miljö. Vi skräddarsyr ert önskemål, stora som små. Kontakta vår bokningsavdelning för mer information. Välkommen till en saga och upplevelse, i en historisk miljö.

 Slottslunch

Onsdag - Söndag går det bra att förboka slottslunch. Priser från 245:- I priset ingår entré till muséet, med lite historia  om slottet. Lunchen serveras mellan kl 11,30-15,00 Boka på: bokning@sturehov.se eller 072-2611417 Varmt välkomna!
Vi följer nogsamt  Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och här kan ni sitta i en egen 1700-tals salong i slottet.

3/11
Enligt nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten är det nu endast tillåtet att sitta max 8 personer vid ett bord. Är man fler än 8 personer delar vi upp sällskapet. Vi placerar även sällskap i största möjliga mån i egen salong. För övrigt har vi glest mellan borden för att öka säkerheten för dig som gäst. Välkomna med er bokning

Förrätter

Trattkantarellsoppa
Toast Skagen
Vitlöksgratinerade kräftstjärtar med knäck & västerbottenost
Lerpottasill (ugnstekt matjessill med ägg & dill)
Carpaccio
Renstekscanapé
Slottets skagen på tofu & tångkaviar (vegan)

Varmrätter

Stekt fjällröding med dill & vitvinssås, kräftor, paprika och potatis
Grillad kalventrecote med trattkantarellsås, grillade tomater & brysselkål samt rostad potatis
Slottets veganska biffar med dagens tillbehör

Desserter

Vaniljglass med färska bär
Cremé brulé
Fransk chokladtårta & lättvispad grädde
Slottets hallontårta
Belgisk våffla med hjortronsylt & grädde
Färska bär med citroncremé (vegan)

*

Endast varmrätt 245:-
Två rätter 340:-
Tre rätter 435:-

Bokas på: bokning@sturehov.se
072-2611417

Nyhet i höst!
Onsdag - Lördag kväll kan ni boka middag för mindre sällskap, min 10 personer och tre rätter. Har vi redan bokning så tar vi gärna emot mindre än 10 personer.