En magisk plats för bröllop, även Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel hade sin bröllopslunch här på slottet.  Boka ett besök för Sturehovs slott måste upplevas, här är verkligen en magisk miljö. 

Vi planerar tillsammans vad ni önskar. Kanske middagen i balsalen från  1700-talet,  vackert uppdukat med  dansen i grönasalongen, och med många mindre salonger att slå sig ner i för att dricka kaffet, eller kanske bröllopstårtan med kaffe och avec ute i slottdparken, i solnedgången.  

Här har ni hela slottet för er fest, många salar och salonger för både middag och dans. Trevlig uppdukat med runda bord eller långbord, ni väljer. Ni kan ha er egen mat eller catering eller välja en helhetslösning med allt inkluderat,  bröllopsmeny, bröllopstårta, kaffe/te  vackert uppdukat för bröllop med blommor,  ljus, kandelabrar, värdinna, serveringspersonal m.m. från ca. 995:-/pers. beroende på antal och meny.  Vi ordnar alltid drycken, och kan servera fördrinken i slottsparken eller i någon av slottets salonger, ni väljer.  Vi erbjuda ett trevligt vinpaket till middagen, avec till kaffet och drinkar i baren.

Maila förfrågan till bokning@sturehov.se eller ring bokningsavdelningen 072-2611417


Test